AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük cami görmek

Kahve falında büyük cami görmek

Kahve falında büyük cami görmek mutluluk verici haberlerin alınacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, zor zamanlar yaşanacağına, bazı adımlar atacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına inanılır.

Kahve falında büyük cami gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı konuların daha çabuk, daha verimli veya daha karlı şekilde sonuçlanabilmesi için tavsiyelerde bulunabilir ya da tavsiyelerde bulunmaya çalışabilirsiniz.

Kahve falında büyük cami görmek gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına inanılır.

Kahve falında cami avlusuna büyük abdestini yapmak elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında büyük camiler görmek iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük bir cami görmek işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına işarettir.

Kahve falında büyük camii görmek ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük bir camiye girmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında camiye büyük abdest yapmak hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında büyük camiye bakmak elinde avucunda olanı yitireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir