AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük çadır görmek

Kahve falında büyük çadır görmek

Kahve falında büyük çadır görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, düşmanından uzak olacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına işarettir.

Kahve falında büyük çadır gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda kendinizi bazı aktivitelerin içinde bulabilir ya da bazı olaylardan kaçamayabilirsiniz.

Kahve falında büyük çadır görmek zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ormanda çadır kurmak sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına rivayet eder.

Kahve falında sirk çadırı görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında kurulu çadır görmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, başının ağrıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çadır kurulduğunu görmek can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında turuncu çadır görmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çadıra taşınmak tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çadır toplamak hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir