AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir bahçe görmek

Kahve falında büyük bir bahçe görmek

Kahve falında büyük bir bahçe görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, güzel günlerin yaşanacağına, muradına eremeyeceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına işarettir.

Kahve falında büyük bir bahçe gördüyseniz:

  • Beklenmedik kazançlarınız olabilir.

Kahve falında büyük bahçeli ev görmek keyif ve neşe içinde yaşayacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında bahçeli büyük ev görmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçede büyük yılan görmek beklediklerini duyacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük bir bahçe görmek güç ve para kaybedeceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına işarettir.

Kahve falında büyük yeşil bahçe görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında bahçede yılan görmek herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine delalettir.

Kahve falında bahçede fidan görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına yorulur.

Kahve falında yemyeşil bahçe görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir