AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük balık yakaladığını görmek

Kahve falında büyük balık yakaladığını görmek

Kahve falında büyük balık yakaladığını görmek tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, merdiven atlayacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, kar elde edileceğine, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, rızkının çeşitleneceğine, lüks içinde olacağına, sabit geliri olacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük balık yakaladığını gördüyseniz:

  • Aslında boş verip, kendinizi düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında büyük sazan balığı yakalamak o işin tüm risklerini göze alacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında büyük beyaz balık yakalamak başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında büyük balık yakalamak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, güzel işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında büyük bir balık yakalamak uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde büyük balık yakalamak bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük balık yakaladığını görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına işaret eder.

Kahve falında oltayla büyük balık yakalamak yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine işarettir.

Kahve falında denizden büyük balık yakalamak iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir