AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük balık sevmek

Kahve falında büyük balık sevmek

Kahve falında büyük balık sevmek kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, zor ve kötü günler geçireceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, zenginliğe işarettir.

Kahve falında büyük balık sevmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik şeyler yapmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında büyük balık sevmek kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, insanları kıracağına, üzeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük yayın balığı görmek mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında büyük renkli balık görmek her geçen gün sorunların artacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oltayla büyük balık tutmak hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında temizlenmiş büyük balık görmek kazanç ve kar getireceğine, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük büyük balıklar görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında turuncu büyük balık görmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük balığın saldırdığını görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir