AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük babasını görmek

Kahve falında büyük babasını görmek

Kahve falında büyük babasını görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, ekonomik olarak kalkınacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında büyük babasını gördüyseniz:

  • Yeni iş birlikleri, ortaklıklar veya ilişkiler söz konusu, yanaşan gemiyi kaçırmamanızda fayda var.

Kahve falında büyük babasının öldüğünü görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, gelirinin garanti olacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş büyük babayı görmek kazancının da garanti ve sabit olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük babayı görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş büyük babasını görmek kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına alamet eder.

Kahve falında ölen büyük babayı görmek iyi günler yaşayacağına, rahatın ve konforun geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük babasını görmek fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük şelaleler görmek sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, insanlardan uzaklaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük dedeyi görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir