AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni ayakkabı denemek

Kahve falında yeni ayakkabı denemek

Kahve falında yeni ayakkabı denemek bir işe soyunacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni ayakkabı denemek gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız çalışmalar daha verimli olabilir.

Kahve falında yeni ayakkabı denemek tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında yeni bir elbise denemek dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, masabaşı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni pantolon denemek kendisinin de bundan çok memnun olacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni giysi denemek kucaklaşacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına delalettir.

Kahve falında yeni elbise denemek başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına yorulur.

Kahve falında yeni kıyafet denemek örnek insan olacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz ayakkabı denemek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında renkli ayakkabı denemek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir