AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük arabaya binmek

Kahve falında büyük arabaya binmek

Kahve falında büyük arabaya binmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük arabaya binmek gördüyseniz:

  • Maddi bir karar, anlaşma ya da yatırım yapılacak görüşmeler sonrası netlik kazanabilir.

Kahve falında büyük arabaya binmek bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında büyük beyaz arabaya binmek kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında büyük bir arabaya binmek açların doyacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük otobuse binmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, mal sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında çok büyük gemiye binmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında büyük bir gemiye binmek mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, ahiret hayatlarının da güzel olacağına yorulur.

Kahve falında büyük asansöre binmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok büyük bir ata binmek oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir