AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük ahtapot görmek

Kahve falında büyük ahtapot görmek

Kahve falında büyük ahtapot görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, variyet sahibi olacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında büyük ahtapot gördüyseniz:

  • Gereken teşebbüsü yapmaktan çekinmezseniz maddi durumunuzu son derece düzeltmeniz olasıdır.

Kahve falında büyük ahtapot görmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine yorulur.

Kahve falında ahtapot yavrusu görmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş ahtapot görmek eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havuzda ahtapot görmek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı ahtapot görmek mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında canlı ahtapot görmek o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ahtapot öldürmek elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında dev ahtapot görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir