AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük abdestını yemek

Kahve falında büyük abdestını yemek

Kahve falında büyük abdestını yemek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında büyük abdestını yemek gördüyseniz:

  • Birileri size kızıyorlar.

Kahve falında büyük abdest yemek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yarar sağlamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük abdesti yemek büyük bir ortaklığa girileceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında büyük abdestını yemek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, kendi işine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında halıya büyük abdest yapmak kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına yorulur.

Kahve falında büyük abdest bozduğunu görmek huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına alamet eder.

Kahve falında birini büyük abdest yaparken görmek dara düşeceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına yorulur.

Kahve falında büyük abdeste kurt görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin içine büyük abdestini yapmak işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir