AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini büyük abdest yaparken görmek

Kahve falında birini büyük abdest yaparken görmek

Kahve falında birini büyük abdest yaparken görmek kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, kötü günler yaşanacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına tabir olunur.

Kahve falında birini büyük abdest yaparken gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya özel yaşamınıza ait ilişkilerde fark etmeden karşı taraf üzerinde baskıcı olmanız ilişkilerinize zarar verebilir.

Kahve falında büyük abdest bozduğunu görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine işaret eder.

Kahve falında çok fazla büyük abdest yapmak rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında büyük abdestini temizlemek kazancının günbegün artacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cami avlusuna büyük abdestini yapmak bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük abdesti temizlemek çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, afiyette ve keyifte olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük abdestini tuvalete yapmak rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük abdest yemek kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük abdesti yapamamak adeta sinirden küplere bineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir