AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük abdest etmek

Kahve falında büyük abdest etmek

Kahve falında büyük abdest etmek iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük abdest etmek gördüyseniz:

  • Başka kişilerin borç alacak işlerine dahil olmamanızda fayda var.

Kahve falında büyük abdest yaparken görmek isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, lüks, konfor içinde olacağına delalettir.

Kahve falında kendini büyük abdestini yaparken görmek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük abdest tutmak ona göre davranacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında büyük abdest bulaşmak çok resmi görevlerde bulunacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük abdesti eline almak tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine alamet eder.

Kahve falında ağızdan büyük abdest yapmak iyi şartlara kavuşacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük abdest yapamamak çok üst mevkilere yükseleceğine, kendine olan özgüvenine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında tuvalette büyük abdest yaptığını görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir