AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyücü olmak

Kahve falında büyücü olmak

Kahve falında büyücü olmak rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına inanılır.

Kahve falında büyücü olmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan daha olumlusunuz.

Kahve falında büyücü olduğunu görmek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine işarettir.

Kahve falında göğsü büyümek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında büyücü erkek görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına delalettir.

Kahve falında büyücü kadın görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine işaret eder.

Kahve falında gözleri büyümek sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında büyücüyle konuşmak çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında büyü ve büyücü görmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyücü görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir