AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyücüden kaçmak

Kahve falında büyücüden kaçmak

Kahve falında büyücüden kaçmak duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, problemlerinin çözüleceğine, başarı elde edeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyücüden kaçmak gördüyseniz:

  • Yeni bir karşıcins ilişkisi başlatabilir, aşık olabilirsiniz.

Kahve falında büyücüden kaçmak kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında büyücü kadın görmek ağız tadının yerinde kalacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karnı büyümek kendisini kötü durumlara sokmayacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında büyücü erkek görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyücü görmek çok güzel günler ile karşılaşacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına işaret eder.

Kahve falında bedenen büyümek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kendini büyücü görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına inanılır.

Kahve falında göğsü büyümek aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir