AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnı büyümek

Kahve falında karnı büyümek

Kahve falında karnı büyümek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, esenleyeceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, elindekini de bitireceğine, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, huzurlu günlerin geleceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına delalet eder.

Kahve falında karnı büyümek gördüyseniz:

  • Düşünmeden hareket etmemelisiniz.

Kahve falında karnı büyümek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına yorulur.

Kahve falında büyücüye gitmek bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, üstün başarılar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyücüyle konuşmak keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında kendini büyücü görmek ümitlerinin son bulacağına, zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyücü hoca görmek sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında büyücü görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında falcı büyücü görmek boş kuruntularla uğraşacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyücü kadın görmek zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir