AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyü görmek

Kahve falında büyü görmek

Kahve falında büyü görmek esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, böylece hayatından memnun olacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, elinin dara düşmeyeceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına yorulur.

Kahve falında büyü gördüyseniz:

  • Denenmiş, alışılmış, gerçekçi görünen veya çoktan biçimlendirilmiş olaylar, işler veya girişimler işe yaramıyorsa, daha farklı şeylere açık olmanın zamanı gelmiş olabilir.

Kahve falında büyü yapmak kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine delalet eder.

Kahve falında birinin sana büyü yaptığını görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyü yapanları görmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, arabuluculuk yapılacağına yorulur.

Kahve falında sihir büyü görmek dedikodu edeceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına delalettir.

Kahve falında büyümüş çocuğu emzirmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında büyü sihir görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşine büyü yapıldığını görmek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine işarettir.

Kahve falında büyülü ev görmek ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir