AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın evlilik yüzüğü takmak

Kahve falında altın evlilik yüzüğü takmak

Kahve falında altın evlilik yüzüğü takmak çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına tabir olunur.

Kahve falında altın evlilik yüzüğü takmak gördüyseniz:

  • Sinirlendirici gelişmeler olabilir.

Kahve falında altın evlilik yüzüğü takmak hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında evlilik yüzüğü takmak sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın evlilik yüzük görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine delalettir.

Kahve falında altın evlilik yüzüğü görmek iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına delalettir.

Kahve falında birine altın yüzük takmak çözümlere kavuşacağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına inanılır.

Kahve falında altın nişan yüzüğü takmak endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında altın bilezik ve yüzük takmak güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın yüzük takmak nişanlanmak sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir