AnaSayfa / Genel / Kahve falında akıntılı suda yüzmek

Kahve falında akıntılı suda yüzmek

Kahve falında akıntılı suda yüzmek manevi olarak ferahlayacağınıza, geleceğinin parlak olacağına, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine işarettir.

Kahve falında akıntılı suda yüzmek gördüyseniz:

  • Ortak kazançlar, miras, hukuki olaylarla ilgili konular ön planda yer alabilir.

Kahve falında akıntılı suda yüzmek iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akıntıya karşı yüzmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında akıntılı denizde yüzmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında akıntıda yüzmek mevlit okutacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzerken akıntıya kapılmak hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında denizde akıntı görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine delalettir.

Kahve falında memede akıntı görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, saygın ve ünlü biri olacağına yorulur.

Kahve falında rahimde akıntı görmek lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir