AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulgurlu köfte görmek

Kahve falında bulgurlu köfte görmek

Kahve falında bulgurlu köfte görmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, işinden uzaklaşacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine alamet eder.

Kahve falında bulgurlu köfte gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenin.

Kahve falında bulgurla köfte yapmak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında bulgur köftesi yoğurmak rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına alamet eder.

Kahve falında bulgurdan köfte yapmak büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında bulgur köftesi görmek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köftelik bulgur görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine işarettir.

Kahve falında bulgur köftesi yapmak işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulgurlu köfte yemek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine işarettir.

Kahve falında bulgurlu köfte görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir