AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulgur köftesi yapmak

Kahve falında bulgur köftesi yapmak

Kahve falında bulgur köftesi yapmak maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, çok büyük bir acı duyacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, bilgilerle donanacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına delalet eder.

Kahve falında bulgur köftesi yapmak gördüyseniz:

  • Biraz dinlenmekte fayda var.

Kahve falında bulgurdan köfte yapmak uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında bulgur köftesi yapmak zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında bulgurla köfte yapmak karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulgurlu köfte yoğurmak umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bulgur köftesi yoğurmak iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, ticaret hayatına atılacağına yorulur.

Kahve falında bulgurla köfte yoğurmak işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulgur köftesi görmek ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında bulgurlu köfte yemek bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir