AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday pişirmek

Kahve falında buğday pişirmek

Kahve falında buğday pişirmek huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, hanesinin bollukla dolacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buğday pişirmek gördüyseniz:

  • Bir yolculuk yapmanız da olasıdır.

Kahve falında buğdayı pişirmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buğday pişirmek işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine işarettir.

Kahve falında pişirilmiş buğday görmek tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buğday pişirdiğini görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında kamyonla buğday görmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına rivayet eder.

Kahve falında tabakta buğday görmek bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buğday saman görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buğday tohumu ekmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir