AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday destesi görmek

Kahve falında buğday destesi görmek

Kahve falında buğday destesi görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buğday destesi gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapılması gerekiyorsa, kendiniz için en iyi pazarlık şartlarını oluşturmalısınız.

Kahve falında buğday destesi görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, modern insanlarla tanışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir deste gül görmek yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deste deste kağıt para görmek keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında dolar destesi görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir deste anahtar görmek yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında destelerle para görmek tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde desteyle para görmek para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına delalettir.

Kahve falında desteyle dolar görmek toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir