AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk vermek

Kahve falında bozuk vermek

Kahve falında bozuk vermek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında bozuk vermek gördüyseniz:

  • Duygusal hatalara açıksınız.

Kahve falında bozuk para paylaşmak sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına işarettir.

Kahve falında patrondan bozuk para almak zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında haşlanmış bozuk yumurta görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında bozuk ayran içmek hayırlı bir yuva kurulacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizin içinden bozuk para toplamak başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında bozuk eşya görmek dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında toplu bozuk para görmek mevki makam sahibi olunacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına delalettir.

Kahve falında cepte bozuk para görmek işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir