AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk eşya görmek

Kahve falında bozuk eşya görmek

Kahve falında bozuk eşya görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, alınganlıkların hasıl olacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine delalet eder.

Kahve falında bozuk eşya gördüyseniz:

  • Bazı konuların sizin müdahaleniz olmaksızın açıklığa kavuşması için yer açmalısınız.

Kahve falında bozuk eşya görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk para vermek yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, kazancını çoğaltacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk para yutmak sevdiği birini kırmaya, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine yorulur.

Kahve falında bozuk demir para görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına yorulur.

Kahve falında bolca bozuk para görmek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sudan bozuk para toplamak hak yiyeceğine, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında denize bozuk para atmak tüm fırsatları değerlendireceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yolu bozuk görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir