AnaSayfa / Genel / Kahve falında televizyonu kapatamamak

Kahve falında televizyonu kapatamamak

Kahve falında televizyonu kapatamamak maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine alamet eder.

Kahve falında televizyonu kapatamamak gördüyseniz:

  • görüşmek üzere hoşçakalın.

Kahve falında televizyonu kapatmak düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, hem birincilik hem de kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında televizyon kapatmak iyi niyetinden uzaklaşacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında televizyonu kapatamamak yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında televizyonda kabeyi görmek olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine inanılır.

Kahve falında yeni televizyon aldığını görmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, insanlardan uzaklaşılacağına delalettir.

Kahve falında siyah beyaz televizyon görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına tabir olunur.

Kahve falında plazma televizyon görmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok büyük televizyon görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir