AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk paralar toplamak

Kahve falında bozuk paralar toplamak

Kahve falında bozuk paralar toplamak kendisini çok daha iyi hissedeceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, genç kimselere eğitim vereceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında bozuk paralar toplamak gördüyseniz:

  • İşinizi veya sağlığınızı ilgilendiren konularda aksilikler veya sıkıntılar olabilir.

Kahve falında çamurdan bozuk para toplamak isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında evde bozuk para toplamak kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk paraları yerden toplamak iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına delalettir.

Kahve falında denizden bozuk para toplamak uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk para bulup toplamak hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında topraktan bozuk para topladığını görmek daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına alamet eder.

Kahve falında yerlerden bozuk para toplamak insanların saygısının kazanılacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine delalettir.

Kahve falında deniz kenarından bozuk para toplamak insanlar tarafından takdir edileceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir