AnaSayfa / Genel / Kahve falında cüzdanında çok para görmek

Kahve falında cüzdanında çok para görmek

Kahve falında cüzdanında çok para görmek keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, evlatlarının hayırlı olacağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında cüzdanında çok para gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza çalışmanızda ya da ruhen veya fiziksel olarak stres oluşturan konularda rahatlamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında cüzdandan kağıt para görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında cüzdanına para koymak kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin cüzdanından para almak aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, dertlerinin dermanını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında cüzdan içinde para görmek kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine inanılır.

Kahve falında cüzdanında kağıt para bulmak inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, çarelere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cüzdanla para görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında cüzdanı para dolu görmek haberler alacağına, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında cüzdan içinde kağıt para görmek rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir