AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayı bozuk görmek

Kahve falında arabayı bozuk görmek

Kahve falında arabayı bozuk görmek kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, eline geçen paraları tutamayacağına, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, çok büyük kısmetler elde edileceğine inanılır.

Kahve falında arabayı bozuk gördüyseniz:

  • Sevdiklerinizin de desteğiyle cazibeniz artıyor.

Kahve falında bozuk yolda araba kullanmak yanlış giden işlerin düzeltileceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayı bozuk görmek fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine tabir olunur.

Kahve falında bozuk yolda araba sürmek üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, varını yoğunu kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında bozuk arabaya binmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bozuk yolda araba görmek sevilen ve sayılan biri olunacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında bozuk arabayı çalıştırmak ferah bir eve geçileceğine, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine yorulur.

Kahve falında bozuk araba görmek her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde bozuk para toplamak fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir