AnaSayfa / Genel / Kahve falında emara girmek

Kahve falında emara girmek

Kahve falında emara girmek hayatının da düzene gireceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye rivayet eder.

Kahve falında emara girmek gördüyseniz:

  • Moralinizi fazla bozarsanız sevdiğiniz kimselere karşı kırıcı tutumlara girebilirsiniz.

Kahve falında emara girmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek bebek emzirirken görmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında emziren anne görmek endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında emre görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına inanılır.

Kahve falında bebeği emzirmeye çalışmak çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, sağlığının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında emrah görmek insanların hayır dualarını alacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yunus emre görmek masabaşı bir işe girileceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kan emici sülük görmek huzur dolu günler geçireceğine, kurulu düzenin yıkılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir