AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın bulup bozdurmak

Kahve falında altın bulup bozdurmak

Kahve falında altın bulup bozdurmak işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, en doğru şekilde öğreneceğine, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın bulup bozdurmak gördüyseniz:

  • Herkesin belli konularda aynı şapka altında toplanmasını bekliyor olabilirsiniz.

Kahve falında altın bulup bozdurmak kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine alamet eder.

Kahve falında altın bilezik bulup takmak önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, afiyette giden düzeninden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın bulup toplamak büyük miktarlarda para kazanılacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına işarettir.

Kahve falında altın bulup takmak şansının ve kısmetinin de açılacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında altın bulup geri vermek atılan adımların boşa gideceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın bulup satmak aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine alamet eder.

Kahve falında altın bulup sonra kaybetmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın bulup dağıtmak yaşam enerjisi ile dolacağına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir