AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablayı gelinlikli görmek

Kahve falında ablayı gelinlikli görmek

Kahve falında ablayı gelinlikli görmek iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında ablayı gelinlikli gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik olumlu gelişmeler olabilir.

Kahve falında ablayı gelinlikle görmek maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ablasını gelinlikle görmek doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ablanı gelinlikle görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ablayı gelinlikli görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine inanılır.

Kahve falında ablasının gelinlik giydiğini görmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında ablasını gelinlikli görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli ablayı gelinlikle görmek işlerindeki karın artacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ablayı dövmek insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir