AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı taşlı gerdanlık görmek

Kahve falında kırmızı taşlı gerdanlık görmek

Kahve falında kırmızı taşlı gerdanlık görmek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, şansının artacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, işlerin günden güne daha da artacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı taşlı gerdanlık gördüyseniz:

  • Heyecan verici planlar yapabilirsiniz ya da yapmalısınız.

Kahve falında kırmızı taşlı gerdanlık görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında yeşil taşlı gerdanlık görmek işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taşlı gerdanlık görmek fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında taşlı gerdanlık takmak yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında altın gerdanlık bulmak işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında altın gerdanlık almak parasal durumun düzeltileceğine, farklı iş alanlarına yöneleceğine inanılır.

Kahve falında başkasının boynunda altın gerdanlık görmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine inanılır.

Kahve falında altın gerdanlık takmak gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir