AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın böcek görmek

Kahve falında altın böcek görmek

Kahve falında altın böcek görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, saygınlığına leke sürüleceğine, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın böcek gördüyseniz:

  • Planları oluşturacak olan sizsiniz.

Kahve falında halının altında böcek görmek zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, manevi olarak ferahlayacağınıza delalet eder.

Kahve falında altın böcek görmek güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında derinin altında böcek görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında deri altında böcek görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işarettir.

Kahve falında yastık altında böcek görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yatağın altında böcek görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında buzdolabında böcek görmek nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında suyun içinde sümüklü böcek görmek hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir