AnaSayfa / Genel / Kahve falında boya badana görmek

Kahve falında boya badana görmek

Kahve falında boya badana görmek kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, borç ödemeye işaret eder.

Kahve falında boya badana gördüyseniz:

  • Bazı konularda frene basmak veya bazı konuları ısrarla zorlamaktan vazgeçmek zor olsa da, denemeniz gerekiyor.

Kahve falında boya badana yapmak onlardan hayırsızlık göreceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına inanılır.

Kahve falında boya badana görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına inanılır.

Kahve falında badana boyası görmek aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, günlerinin güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında boya badana yapan birini görmek kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz boya badana yapmak gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında evi badana boya yapmak kazancının günbegün artacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına alamet eder.

Kahve falında badana boya yaptırmak üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında badana boya yapmak işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir