AnaSayfa / Genel / Kahve falında bostan toplamak

Kahve falında bostan toplamak

Kahve falında bostan toplamak maddi gücünün her geçen gün artacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bostan toplamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle seyahat başlıklı gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında bostanda biber toplamak hem geleceğinin güzel olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine işarettir.

Kahve falında bostandan sebze toplamak bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bostan toplamak çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine delalet eder.

Kahve falında yeşillik bostan görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, özlemelerin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bostana girmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına delalet eder.

Kahve falında bostanda salatalık görmek işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına delalettir.

Kahve falında bostan ekmek görmek istenmeyen bir yolculuğa, bolluk ve bereket içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında patlıcan bostanı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir