AnaSayfa / Genel / Kahve falında boşanmış eşini görmek

Kahve falında boşanmış eşini görmek

Kahve falında boşanmış eşini görmek şeytanın aklına uyacağına, ruhsal korkularından da arınacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında boşanmış eşini gördüyseniz:

  • Hak ettiğiniz saygı veya takdiri görebilirsiniz.

Kahve falında eşine boşanacağını söylemek kazalardan, belalardan korunacağına, kazancın devamlı olacağına delalet eder.

Kahve falında boşanmış eşle barışmak kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında boşanılan eşi görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine delalet eder.

Kahve falında boşanmış eş görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında boşanan eşini görmek güçten ve takatten düşeceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına inanılır.

Kahve falında boşanmış eşi görmek zor durumda kalınacağına, konfor içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında boşanmış eşini görmek cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına yorulur.

Kahve falında boş küp bulmak garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir