AnaSayfa / Genel / Kahve falında boşanan eşini görmek

Kahve falında boşanan eşini görmek

Kahve falında boşanan eşini görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, verimin ve bereketin geleceğine, gözden düşeceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boşanan eşini gördüyseniz:

  • Tartışma gerektiren konu bir şekilde yakın çevrenizde görebilir.

Kahve falında boşanmış eşle barışmak meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boşanan eşini görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, gerginliğin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boşanılan eşi görmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, eline geçen paraları tutamayacağına işarettir.

Kahve falında boşanmış eşi görmek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına alamet etmektedir.

Kahve falında boşanmış eş görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına inanılır.

Kahve falında eşine boşanacağını söylemek sevilen bir dostu kaybetmeye, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında boşanmış eşini görmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına delalet eder.

Kahve falında şarjörü boş silah görmek iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir