AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin boşanmasını görmek

Kahve falında birinin boşanmasını görmek

Kahve falında birinin boşanmasını görmek sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin boşanmasını gördüyseniz:

  • İki dostunuzun birbirlerini kötü şekilde kırmaları mümkündür.

Kahve falında boşanma kararı görmek uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında anneyle babanın boşanmasını görmek aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına delalet eder.

Kahve falında boşanma celbi görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında boşanma avukatı görmek işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine delalettir.

Kahve falında boşanma davası görmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boşanma haberi duymak kafa karışıklığından sıyrılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boşanma haberi almak rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına işarettir.

Kahve falında anne ve babanın boşanması görmek öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, önünün açık olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir