AnaSayfa / Genel / Kahve falında boşandığı karısını görmek

Kahve falında boşandığı karısını görmek

Kahve falında boşandığı karısını görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, gelirinin de garanti altında olacağına yorulur.

Kahve falında boşandığı karısını gördüyseniz:

  • Belli gruplara dahil olmanız ileride size büyük şans getirebilir.

Kahve falında boşandığı karısını görmek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında karısından boşanmak mutluluğunun katlanacağına, maddi imkânlarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında karısından boşandığını görmek hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında annesinin boşandığını görmek kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kocasıyla boşanmak onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine işaret eder.

Kahve falında kocasından boşanmak işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun boşandığını görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşine boşanmak istediğini söylemek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir