AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş gebelik görmek

Kahve falında boş gebelik görmek

Kahve falında boş gebelik görmek sevdiği birini kırmaya, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boş gebelik gördüyseniz:

  • Sizi bazı konularda zorlayan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında boş gebelik görmek ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gebe birini görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine delalet eder.

Kahve falında gebe olduğunu söylemek eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında gebelik haberi almak dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına tabir olunur.

Kahve falında eşini gebe görmek birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine alamet eder.

Kahve falında dış gebe olduğunu görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında anneyi gebe görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına delalettir.

Kahve falında gebe kaldığını görmek dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir