AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş bidon görmek

Kahve falında boş bidon görmek

Kahve falında boş bidon görmek yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, talihinizin artacağına yorulur.

Kahve falında boş bidon gördüyseniz:

  • İnsiyatifinizi yitirmeyin.

Kahve falında boş bidon görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, yaşamın kolay hale geleceğine işarettir.

Kahve falında boş su bidonu görmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boş bidonlar görmek somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, kötü kimselerle karşılaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında boş beyaz bidon görmek çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına işarettir.

Kahve falında su dolu bidon görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, eski enerjisini bulacağına işaret eder.

Kahve falında bidonda zeytin görmek stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında delik bidon görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bidonda turşu görmek maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir