AnaSayfa / Genel / Kahve falında borsa oynamak

Kahve falında borsa oynamak

Kahve falında borsa oynamak eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, parasız günler geçireceğine, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında borsa oynamak gördüyseniz:

  • Bazı şeyler veya bazı konular inanılamayacak kadar güzel görünüyor olabilir.

Kahve falında borsa oynamak yeni işlere girileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında borsada kazanmak hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında borsadan para kazanmak iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında borsada para kaybetmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında borsada para kazanmak geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına delalettir.

Kahve falında tabancayla oynamak büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına yorulur.

Kahve falında kurt köpeğiyle oynamak özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşık oyunu oynamak okuyacağına ve bilgileneceğine, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir