AnaSayfa / Genel / Kahve falında borcunu unutmak

Kahve falında borcunu unutmak

Kahve falında borcunu unutmak üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, zenginlik kazanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında borcunu unutmak gördüyseniz:

  • Taşlar yerine oturmaya başlıyor.

Kahve falında borcunu unutmak sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına delalettir.

Kahve falında borcun olduğu kişiyi görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına işarettir.

Kahve falında borçlarını ödediğini görmek maddi gücünün azalacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını borçlu görmek çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye borç para vermek mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında borç kağıt para vermek sevilen ve sayılan biri olunacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına alamet eder.

Kahve falında altınla borç ödemek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına alamet eder.

Kahve falında kredi kartı borcu görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir