AnaSayfa / Genel / Kahve falında borçlu görmek

Kahve falında borçlu görmek

Kahve falında borçlu görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında borçlu gördüyseniz:

  • Belli bir sıçrama yapmadan önce, önünüze bakmalısınız.

Kahve falında birisine borç para vermek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden borç istemek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında borç para vermek dara düşeceğine, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında borç ödeme görmek kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında borç faturası görmek kısmetli bir işe atılmaya, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına işaret eder.

Kahve falında para borç almak planlarının bozulacağına, eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine inanılır.

Kahve falında birine borclu olmak ele geçen kazancın günden güne artacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının borcu olduğunu görmek işinin gücünün de rast gideceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir