AnaSayfa / Genel / Kahve falında borç ödeme görmek

Kahve falında borç ödeme görmek

Kahve falında borç ödeme görmek yapacağı o işi onaylamayacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, zahmetinin çoğalacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine delalettir.

Kahve falında borç ödeme gördüyseniz:

  • Partneriniz, bir meslektaşınız ya da bir akrabanız yardımıyla puslu havayı dağıtmak ya da bazı olayları aydınlatmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında borcunu ödemeye çalışmak üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında borç ödeme görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, ekmeğinin azalacağına inanılır.

Kahve falında borç ödememek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında borç ödemeye çalışmak çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, düşmanlarla beraber oturmaya işaret eder.

Kahve falında borcunu ödememek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında hesabı ödememek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine delalet eder.

Kahve falında ödeme almak işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, canının sağ olacağına tabir olunur.

Kahve falında para ödememek işlerini büyüteceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir