AnaSayfa / Genel / Kahve falında borç ödememek

Kahve falında borç ödememek

Kahve falında borç ödememek ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına tabir olunur.

Kahve falında borç ödememek gördüyseniz:

  • Belli durumları, grup çalışmalarını veya işleri daha gerçekçi şekilde görme şansınız olabilir.

Kahve falında borç ödememek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında borcunu ödememek daha fazla başarı kazanılacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında borç ödemeye çalışmak daha çok kazanç elde edeceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine yorulur.

Kahve falında borcunu ödemeye çalışmak yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında borç ödeme görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ödeme yaptığını görmek çok başarılı olup, kazancının artacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ödeme yapmak keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına alamet eder.

Kahve falında ödeme almak yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir