AnaSayfa / Genel / Kahve falında ödeme yaptığını görmek

Kahve falında ödeme yaptığını görmek

Kahve falında ödeme yaptığını görmek ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, rızkının eksileceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, onların kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ödeme yaptığını gördüyseniz:

  • Özel bir konuyu kontrol altına alamamanız durumunda zararlı sonuçlar doğabilir.

Kahve falında hesabı ödememek üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hesap ödememek zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ödeme yapmak bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, Allah’a dua edeceğine işarettir.

Kahve falında borcunu ödememek girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, işlerinin duracağına işaret eder.

Kahve falında borcunu ödemeye çalışmak huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, geç de olsa huzura erileceğine yorulur.

Kahve falında ödeme almak mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine rivayet eder.

Kahve falında borç ödememek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, kendi geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ödeme yaptığını görmek büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir