AnaSayfa / Genel / Kahve falında para ödememek

Kahve falında para ödememek

Kahve falında para ödememek emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, zor bir döneme girileceğine, düşmanlarını bile affedeceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında para ödememek gördüyseniz:

  • Geçerli nedenler kendini gösterene kadar uyumlu davranmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında para ödememek kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına delalet eder.

Kahve falında borcunu ödememek borçlarınızın canınızı sıkacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında borç ödememek en gösterişli arabalara bineceğine, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında hesabı ödememek düşmanından kurtulmaya, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına yorulur.

Kahve falında ödeme yaptığını görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ödeme almak buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına alamet eder.

Kahve falında hesap ödememek hedeflerini tutturmayı başaracağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında borcunu ödemeye çalışmak yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir