AnaSayfa / Genel / Kahve falında bonfile et görmek

Kahve falında bonfile et görmek

Kahve falında bonfile et görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, sermayesinin boşa gideceğine, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, çok güzel günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında bonfile et gördüyseniz:

  • Birilerine yardım ederken tanışabileceğiniz veya karşılaşabileceğiniz bir kişiyle muhtemel bir iş birliği, ortaklık ya da ilişki söz konusu olabilir.

Kahve falında bonfile et görmek herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bonfile görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına işarettir.

Kahve falında bonfile yemek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında cinler tarafından takip edilmek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında dolunayın hareket ettiğini görmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pirinç pilavı ve et yemek yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin çıkma teklif ettiğini görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki erkeğin kavga ettiğini görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir