AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev yapmak

Kahve falında ev yapmak

Kahve falında ev yapmak bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, dertlerin çözüme kavuşacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, isteklerinin yerine geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına alamet eder.

Kahve falında ev yapmak gördüyseniz:

  • Fiziksel incinmelerden, hastalıklara kadar herşeye açıksınız.

Kahve falında tuğladan ev yapmak onun iyi olduğunu öğreneceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ormanda ev yapmak hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine yorulur.

Kahve falında topraktan ev yapmak kötü ve zor günler yaşanacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına yorulur.

Kahve falında evi tadilat yapmak ruhen ve bedenen yenileneceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan ev yapmak sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev yapmak istemek rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine inanılır.

Kahve falında ev temizlik yapmak büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, büyük bir mala sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında ağaç üzerine ev yapmak şansının ve bahtının açık olacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir